székhelyszolgáltatás, hölgy gépel

Székhelyszolgáltatás – ha nincs saját irodája

Azoknak a cégeknek, akiknek nincsen saját irodájuk, nehezebb lehet kitalálni, hogy hol legyen a székhelyük. A székhely kijelölése már a cég bejegyzésekor kötelező: vagy saját otthonba, vagy saját irodába, vagy székhelyszolgáltatóhoz lehet bejegyeztetni.

Otthonra bejelenteni a székhelyet nem épp kellemes dolog, hiszen ezen a címen kell majd fogadni a NAV ellenőreit is. A székhelyszolgáltatás akkor előnyös választás, ha az embernek nincsen saját irodája, ugyanis egy saját iroda esetében alapvetően szét van választva a magánélet és a munka, és itt alkalmas tér nyílik a székhely számára is. Ha ide jelentjük be a székhelyet, akkor saját magunk, vagy a beosztottjaink, kollégáink felvehetik a cég hivatalos leveleit, és azoknak az adminisztrációja is egyszerűbben intézhető ott helyben. Viszont ha nincs saját irodánk, akkor sem akarjuk otthonunkba bejelenteni a székhelyünket, hiszen ez egy örök bosszúsággal járó felelősség lenne az életünkben.

A székhelyet érdemesebb ilyenkor a Logosz székhelyszolgáltatás kereteink belül a Logosz Cégcsoport egy irodájába bejelenteni. Cégünk országosan 19 irodát üzemeltet, kiemelt helyeken, központi helyeken. Célunk, hogy időt és pénzt takarítsunk meg ügyfeleinknek, és hogy pénzügyi szakembereink révén is képviselni tudjuk Önt.

No Comments

Post a Comment