kerti játszótér, játék a homokban

Mennyire jó ötlet a kerti játszótér gyerekeknek?

A gyerekek rendkívül mozgékonyak és elevenek, ezt pedig azzal igyekszik egy szülő csökkenteni, hogy különféle sportolási tevékenységekre viszi a gyereket: vagy úszni, vagy teniszezni, esetleg biciklizni, vagy játszóterezni. Azonban, ha olyan vírushelyzet van, mint amilyen ez a COVID is volt, vagy ha olyan meleg van, mint amilyen a 2021-es nyár eleje is volt, akkor érdemes beszerezni egy kerti játszóteret otthonra, a kertünkbe.     

Bár leginkább a gyerekek élvezik majd ki a kerti játszótér nyújtotta örömöket, de szülőknek is nagy segítség az, hogy nem kell folyton lefoglalniuk a nagyobbacska gyerekeiket akkor, amikor van mellette még másik gyerek is.

Az otthonra vásárolható kerti játszótér akár ugyanolyan is lehet, mint a közterületi. Alapelemeket is tartalmaznak, mint egy csúszda, hinta, játszóvár, homokozó. De a modern kerti játszótéri elemeket gyártó cégek, mint amilyen a jatszoterland.hu is, különlegesebb elemeket is kínál, olyanokat, mint a kültéri trambulinok, különböző különleges hinta típusok.

No Comments

Post a Comment