építőkocka

Az építőkocka éveken át elkíséri a gyerekeket

Vannak olyan játékok az életben, melyek szűkebb korcsoport számára érhetők el. Ilyenek az újszülött játékok, a rágókák, a csörgők és plüss könyvek. Aztán vannak azok, amelyekkel már csak a nagyobbak tudnak játszani, mert összetettebb, magasabb fejlettségi szintet igényel.

És vannak a kortalan játékok, amivel már egészen kisbabakortól kezdve elkezdhet játszani egy gyermek, és ameddig csak élvezi, addig az életkorig játszhat vele. Ilyen az építőkocka. Még szülők is előszeretettel játszanak gyerekeikkel, amikor építőkockázásra kerül sor! Egyike azoknak a játékoknak, amit a különböző méret kiszereléseknek köszönhetően biztonsággal használhatnak a picik is, nem kell félni, hogy lenyelik a darabokat, hiszen kapható bababarát méretben is.

Az építőkocka nagyon fejlesztően hat a gyerekek kreativitására, hiszen meg kell álmodniuk különböző építményeket, amit aztán meg is kell építeniük. Továbbá, kaphatók olyan típusú építőkocka szettek is, ahol képileg is ábrázolják mellékelve azokat a figurákat, amiket meg lehet velük építeni. Ilyen például a duplo. Lehet különböző erősségű építőkockákat vásárolni, vannak rugalmasabb vagy törékenyebb műanyagok, vannak masszívabbak, és vannak fa építőkockák is.

A jatszoterland.hu oldalán pedig külön elérhetők az óriás méretű, biztonságos kialakítású, valamint hideg-és hőálló kiszerelések is. Az óriás csomag már 106 db kockát tartalmaz, és van lehetőség külön polc elemek beszerzésére is!

No Comments

Post a Comment