kék női mellény

Női steppelt mellény irodai munkához

Ahogy a munkaerőpiac szinte minden területét, úgy az irodai munkaköröket is nagyban befolyásolja az energiaválság. A rezsi árak az egekbe emelkedtek, és várhatóan azokon a munkahelyeken is odafigyelnek a fűtés szezon alatt a benti hőmérsékletre, ahol ezt törvényileg nem szabályozták.

A munkavállaló ebben az esetben annyit tehet, hogy felkészül a nem éppen ideális körülmények közötti munkavégzésre, és alaposan betáraz meleg holmikból, hogy biztosíthassa saját maga számára a jó komfortérzetet. A férfi irodistáknak nem kifejezetten kihívás egy-egy meleg ruhadarabot magukra húzni, egy zakó vagy egy finomkötött pulóver orvosolja a helyzetet.

Nőként kicsit nehezebb feladat jól beöltözve is csinosnak maradni, de a blézer mellett találunk egy másik megoldást is erre a nehézségre, ez pedig nem más, mint a női steppelt mellény.

Ha elsőre meredek gondolatnak is tűnik, beláthatjuk, hogy igazából ez nem jelent túl nagy kompromisszumot, ugyanis a női steppelt mellények kínálata olyan gazdag, hogy könnyűszerrel találunk közöttük elegánsabb kivitelt. Egy jó anyaghasználatú és szabású női steppelt mellény abszolút nem rontja le az irodai munkához megkövetelt stílust, sőt inkább hozzáad. A női steppelt mellény teljes mértékben hozzájárulhat a ruházat egyensúlyának megteremtéséhez: ha színes felsőrészre vesszük, akkor konszolidálja az összképet, míg ha egyszínű a blúzunk, akkor egy eltérő árnyalatú, de színben harmonizáló női steppelt mellénnyel megjelenésünk izgalmasabbá válik egyéb kiegészítők nélkül is.

No Comments

Post a Comment