túlméretes szállítás

A túlméretes szállítás megvalósítása, a profit csökkentése nélkül

A gyors szállítási lehetőségek biztosítása az ügyfelek számára létfontosságú a sikerhez, de a túlméretes szállítás esetében ez sokba kerülhet, ha nincs megfelelően megoldva.

Kis csomagok? Ezeket könnyű szállítani, és a nagyobb fuvarozó cégek gyakran szép kedvezményeket adnak ezekre. De mi a helyzet a túlméretes szállítással?

Ami magát a szállítási folyamatot illeti, a nagy fuvarozó cégek felkészültek arra, hogy hatékonyan kezeljék a túlméretes szállítás logisztikáját. Valójában az USPS és a FedEx többek között, akár a következő munkanapon is már szállíthat nehéz tételeket. Ez persze szépen hangzik, de milyen áron?

Nos, van egy lehetőség, amelyet kihasználva jelentősen csökkentheti a nehéz csomagszállítási költségeket, és elkerülheti a nem kívánt kiadásokat. Ha ezen a területen lecsökkenti a költségeket, a végeredmény észrevehető megtakarítást képes eredményezni.

Ha a túlméretes szállításról van szó először fontos megérteni, hogy mire számítják fel a kiadás összegét? Ha ismeri, hogy milyen tényezők számítanak bele a szállítási díjakba, akkor Ön figyelmét a költségek csökkentésére irányíthatja.

Amikor a szállító partnere kiszámolja a szállítási díjat, a két súly közül a nagyobbat veszi figyelembe – méretbeli vagy tényleges –. Ha a csomag súlya kisebb, mint a méret súlya, akkor ezért kell fizetnie, ezért ezt érdemes előre megvizsgálni.

Ha az Ön által szállított áru megsérül a szállítási folyamat során, akkor az egekbe fognak rúgni a költségek. A sérült áruk drága visszaküldést és visszatérítést jelentenek. Ha tehát olyan tárgyakat szeretne szállítani, amelyek fokozott gondosságot igényelnek, keressen olyan fuvarozót, amely dicséretes túlméretes szállítási szolgáltatásokat kínál.

Legyen szó nagy vagy kicsi csomagokról, az utánuk fizetett szállítási díjak mindig figyelembe veszik a szállítási zónát. Ez azt jelenti, hogy ha a csomagnak nagy távolságot kell megtennie ahhoz, hogy elérje az ügyfelet, az többe fog kerülni. A stratégiai helyeken elhelyezett, elosztott teljesítési központokkal a túlméretes szállítás költségei drámaian csökkenthetők.

No Comments

Post a Comment