laminált padló és ágy

Ízlésesen burkolt otthonok nem túl sok pénzből

Az, hogy egy lakást ízlésessé tegyünk sok dologtól függ, sok tényező játszik szerepet abban, hogy egyáltalán kihozható -e egy otthonból valami normális színvonal. A vásárlás során is érdemes már odafigyelni arra, hogy vajon a felújítás ára milyen mértékű lesz. Ma már ugyanis egyre többe kerülnek még a kisebb lakások is, így sok esetben már a vásárlással elmegy az emberek pénze.

A legtöbbeknek ezért nincsen kerete arra, hogy még a horribilis árak után fel is újítsa a megvett lakást, nem, hogy mondjuk igazi fa padlóburkolatot rakassanak le. Ilyenkor szokott képbe jönni a jóval olcsóbb laminált padló. Mert hogy annak ellenére, hogy az árak drágábbak, még szeretnénk szép otthonokban lakni, igényes környezetben, megnyerő bútorok és dekorok között. Ha jó áron akarunk igényeset alkotni a padlóburkolatok terén, akkor érdemes egy szép laminált padlóba fektetni ahelyett, hogy parkettát tetetnénk le.

Manapság egy jó laminált padló megszólalásig hasonlít az eredeti kőre, vagy épp fára. A fa burkolatok esetén erezet és szín szempontjából is nagy választékból szemezgethetünk, kő-utánzatok esetében is játszanak a textúrával, hogy hasonló hatást lehessen elérni. A laminált padlók sokféle színben kaphatóak, bátran választhatunk ízlésünknek leginkább megfelelőt.

Bár jobban járunk akkor, ha szakember segítségét kérjük a padló elemeinek lerakásakor, de tudvalevő, hogy a laminált padló lerakása nem nagy költség és időben sem vészesen sok. Sok esetben már az sem szükséges, hogy talaj kiegyenlítést csináljanak, rá lehet tenni a lapokat már meglévő padlóburkolatra, esetleg minimális talajkiegyenlítő munkálatokkal megoldható a lerakás. A ragasztás sem szükségszerű, csak megfelelő szegélyléc és méretre vágás szükségeltetik.

No Comments

Post a Comment