Dr. Beckmann termék

A hatékony Dr. Beckmann

A közel 100 éves múlttal rendelkező folttisztító cég, a Dr. Beckmann, lehet, hogy nem annyira ismert hazánkban, mint Németországban, mégis ez a negyed generációs vállalkozás bizonyította, hogy ért a foltokhoz.

Nem csak a folttisztítót, de a tisztító eszközök karbantartását is fontosnak tartja, hiszen vannak olyan esetek, amikor az eszköz szorul először tisztításra, hogy utána a kosz is eltűnjön. Mindamellett, hogy kiszolgálja a vásárlói igényeket, a cég arra is odafigyel, hogy a természetnek is visszaadjon. A vállalat bizonyos gyárának áramellátását napelem-rendszer biztosítja, a Dr. Beckmannes termékek műanyag csomagolását pedig 100 %-ban újrahasznosított műanyagból készítik. 

A Dr. Beckmann termékek közül az egyik leghíresebb a Folt Ördög nevet viselő folttisztító termékcsalád. A nyolc termékből álló család mindenféle foltra megoldást kínál, legyen az rozsda, olaj, gyümölcsfolt vagy tinta. Mivel minden folt más, így a vállalkozás fontosnak tartotta, hogy minden foltra a megfelelő tisztítási formulát fejlessze ki. 

Előfordul, hogy büdösek maradnak a ruhák mosás után? Éppen ezért fejlesztette ki Dr. Beckmann a mosógép karbantartásához szükséges termékeit, köztük vízkőoldót, szag semlegesítőt és ápolószert. A mosás könnyítését más termékek is segítik: Dr. Beckmann-nek a színvédő kendői biztosítják, hogy a ruhák megtartsák eredeti színüket, de ha megtörténne a baj, a Mosásmentő termékük még megmentheti az elszíneződött ruhákat.

No Comments

Post a Comment