Alternatív rákgyógyítás b17 vitamin segítségével

b17Az életmódváltás, a paleolit táplálkozás népszerűsége és az egészségmegőrzés kapcsán egyre többet hallani manapság arról, hogy számos megbetegedésért bizony életmódunk és a modern világ tehető felelőssé. Az egészséges életvitelről való elfeledkezéssel gyakorlatilag úgy betegítjük meg saját magunkat, hogy nap mint nap felhívják figyelmünket arra, hogyan előzhetnénk meg az egészségügyi gondokat. Nincs ez másként a daganatos betegségek kapcsán sem, s bár kétségtelen, hogy a genetika is szerepet játszik azok megjelenésében, de sokkal lényegesebb az, miként éljük mindennapjainkat, milyen alapanyagokat fogyasztunk, és mennyire kerüljük a szervezetünkbe jutó mérgeket.

A B17 vitamin kapcsán számos kutatás eredményei napvilágot láttak már, s egyben megegyeznek, mégpedig annak rákellenes hatása.

Régen, amikor még nem terjedtek el a finomított szénhidrátok a ma tapasztalható méretekben, az ember sokkal egészségesebben táplálkozott. Napjainkban nem csak a környezetünkből jut rengeteg méreg és szennyezőanyag a szervezetünkbe, hanem mi magunk is „gondoskodunk” arról, hogy előbb vagy utóbb, de biztosan jelentkezzenek az egészségügyi problémák.

A b17am.info információi szerint a hunza népek között szinte ismeretlen a rákos megbetegedés, s ezt a szakemberek a nagymennyiségű B17 vitamin fogyasztásának tudják be. Ezek a népek ugyanis rendszeresen fogyasztják a sárgabarackmagot, valamint az abból készült különféle kivonatokat.

A kutatások egyértelműen bebizonyították, hogy a sárgabarack magjában nagy koncentrációban fordul elő a B17 vitamin, amely kiválóan alkalmas a rákos sejtek csökkentésére, szaporodásuk megállítására, és mint kiderült, megelőzésre is.

Rákos megbetegedés kapcsán érdemes a hagyományos kezelés mellett elgondolkodni az olyan lehetőségeken is, mint amilyen a bőrön keresztül bevihető B17 vitamin.

Az alternatív gyógymód esetében semmilyen tartósítószerrel, mesterséges összetevővel, vegyszerrel nem kell számolni, mindössze a természet ezen értékes hatóanyagáról van szó. A szervezetbe történő bejuttatáshoz szintén egy hasznos csodaszer szolgál, ez pedig nem más, mint az MSM. Az elsősorban öregedés gátló és ízületvédő jellemzőiről ismert Dimethil-Sulfoxid (MSM) bevitelt segítő krémként használható a B17 vitaminhoz. Nem csak a bőrön át történő felszívódás segíthető elő vele, hanem az MSM gondoskodik arról is, hogy a hatóanyag eljusson a daganat sejtjeihez.

 

 

No Comments

Post a Comment