Kültéri kondipark az izomfejlesztésért

Ma már egyre több célnak megfelelő parkot hoznak létre a köztereken, így szinte nincs az az ember típus, aki ne találná meg a számára megfelelő park választást. A játszóterek, a tornapályák, a pumpapályák, a hagyományos parkok, és az egyéb szubkultúrákat kiszolgáló parkok sora egyre csak bővül.

A kültéri kondiparkok is a testmozgást népszerűsítő parkok közé tartoznak. A szabadtéri mozgásra felhívó kültéri kondiparkok is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, ugyanakkor vannak különbségek a tornapályák, a street workout pályák, a fitness parkok és a kültéri kondiparkok között. Egy kültéri kondipark nemcsak a hagyományos értelemben vett testmozgást népszerűsíti, nemcsak azt hirdeti, hogy „mozdulj meg ember”, hanem kifejezetten az izmok fejlődését célozza meg.

Ezért érdemes egy bizonyos kondícióban már lennie annak, aki a kültéri kondipark mellett teszi le a voksát, hiszen ez nem szimpla testmozgást jelent. A faberland.hu oldalán különböző termékcsaládok állnak a kültéri kondipark tervezésének rendelkezésére. A City, az Urban és a Pro mind-mind különböző termékkínálatot takar. Míg a City termékek a saját testsúlyos gyakorlatok elvégzését teszik lehetővé, az Urban termékek a fokozottabb izomfejlesztésért felelnek, a Pro termékek pedig már kifejezetten a személyre szabható erőedzést és testépítést támogatja. A Pro eszközökön állítható súlyok vannak, ezért érdemes akár a katonaság, főiskolák, és közterületi parkok számára is mérlegelni a választásukat.

No Comments

Post a Comment